Sommartidstimmen

Den timmen gäckar mig. Nytt för året är att jag inte alls förberedde mig mentalt som jag brukar göra. Den tog mig bokstavligen på sängen. Det försvann “något ur balans” och jag sover alltså en hel timme längre, fast det egentliga förhållandet är att jag lägger mig minst en timme senare. Sömnbehovet minskar tydligen med ljuset. Så rullar det på en tid, timme efter timme, dagen blir dygn och så har det då gått en vecka eller två och lite till.

Min lilla ljuva längtan är då jag återfår min timme till hösten igen. Jag gillar små längtor under tiden jag njuter nu. Tiden före in i.

Perspektiv är ett fint ord.

P som i position, privilegium

E som i emotionell

R som i rörlig rationell

S som i ställningstagande

P som i prima

E som i engagemang

K som i klok

T som i tankekraft

I som i infallsvinklar

V som i vidvinkelsyn

Be My Guest

2 reaktioner till “Sommartidstimmen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *