10 reaktioner till “En skapelse”

 1. Jag såg kepsen direkt! Sen så ser jag mycket mer. Ett gult hår med fläta. Ett blått pärlarmband. Och ännu mer…
  Kramen damen!

  PS. Jag skiftar mellan olika kommentarsplattformar. DS

 2. Så kul du såg den rosa kepsen! …. och resten 🙂
  Härligt!
  Skifter mellan olika kommentarsplattformar … hm nu fick jag lite att fundera över, men det går väldigt bra förstår jag 🙂
  Kram

 3. Såg kepsen på direkten, men också en människa i röd baddräkt med långa ärmar och en fjäderfossil på magen, långa gula flätor och lite sjögräs, kanske också ogräs. Härligt Klara Ovidia!

  1. Hipp hipp ännu en kepsseende!! För att inte tala om resterande upptäckter! Fjäderfossil jaaa, der fick den delen en indentitet också 🙂 Så härligt!
   SÅ härligt!

 4. När jag läst kommentarerna upptäckte jag med kepsen, men det var inte det första jag såg. För mig är det ett djurhuvud med en röd mule….kanske Rudolf som pyntat sig till fest?

 5. Roligt att se dig här igen, på bloggen. Har läst tillbaka och insupit alla de fina målningar som du har gjort. Rörts av ditt inlägg om din pappa och mycket mer.
  Denna glada och dansande tjej som kommer i uttryck i din färgglada bild, kan jag hitta många detaljer i, går att sitta länge och begrunda. Den rosa kepsen skulle jag vilja ha, fint skydd emot solens strålar, bra skärm.
  Varm kram till dig.

  1. Tack så mycket wiolettan! Roligt att du kom förbi mig här och “fastnar” en stund i min tavla och begrundar 🙂
   Vi kör för rosa kepsar framöver!
   Varm rosa kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *