12 reaktioner till “Fortsatt Glad sommar!”

 1. Hej du Tove…för det är ju så du heter. Jag svarade dig som Klara Ovidia och det kanske är så du vill ha det.
  Hursomhelst så har jag varit här inne och hälsat på och jag har fått min färgdos tillgodosedd för en tid framöver…härligt och livsbejakande och även dina ord gör mig glad.
  Jag ser att du har tagit dig en sommarvila och det behöver du säkert efter senaste utställningen. Utställningar är som de är…de ger och framförallt så tar de en enorm energi, ibland får du den tillbaka och andra gånger så står man där och undrar vad som hände, hur det blev och varför det blev som det blev. Den ena är inte den andra lik och det är väl just det som berikar livet…och kanske det som gör att man utsätter sig för samma sak igen och igen.

  Ha nu en fin sommar med kreativiteten i bakhuvudet och vilan i förgrunden…vi hörs!

  1. 🙂 Hej Gertie och välkommen hit!
   Så roligt du också blir glad; det ger ju ännu mer glädje.
   Jo, Tove och Klara Ovidia huserar i samma kropp 🙂
   Livsberikande är olikheten och färgerna färgar den på sitt sätt, konturer glider över i konturer och blir strukturer …. som blir på ny och ändå med stänk av det förra ….
   Så ljuvligt är det!
   Pausar gör jag då och då vare sig jag har haft utställning eller inte. Vilan är nyttig nog och alla bitar finner sin väg …
   Vi hörs och byter upplevelser 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *