Klubba

Vecka 32 är ordet klubba i http://gemsweeklyphotochallenge.blogspot.com Flera deltar i leken så titta gärna in via länken!
Valet av klubba föll på golf-klubba som mitt barnbarn svänger glatt. 

Mycket tidigt – här snart ett år – föll Pontus för klubban och att med den träffa den lilla vita bollen – följde sin pappa så ofta det gick och höll sig till klubban, kollade in pappan och det blev allt mer under årens lopp.


Pontus har fyllt 9 och på en resa till Gran Kanaria får han tillsammans med pappa och övriga seniorer delta i en tävling som han vann!
Nu fyller han om några dagar 13 och livet är fortfarande golf -klubba.

	

38 reaktioner till “Klubba”

 1. Heisann, så artig. Ja, den skal tidlig krøkes….. moro at interessen fortsetter og at seirene gir motivasjon … Kanskje vi får se han på pallen i OL om noen år! Si lykke til!

 2. Så kul att kunna utöva en sport tillsammans med sin pappa och så spännande att få vinna en tävling utomlands. Det kanske är en blivande golfproffs.

 3. Vi har samma tema men här är det ju en som verkligen är intresserad av golf och använder golfklubborna. Så roligt, han kanske blir ett golfproffs? 🙂

  1. Har nyss läst hos dig 🙂
   Jo här används klubborna och det de inte längre ska bruka säljer de eller ger bort till andra behövande 🙂
   Tiden får visa om lusten och glädjen håller i sig.

  1. Ja, han är duktig och har hela tiden själv själv att hänga med pappa, han tycker det är så roligt 🙂

 4. Det var en energisk liten krabat. ”Det ska böjas i tid”… stämmer bra in här. Bra gjort av honom att vinna tävlingen. Jag beundrar dom som har uthållighet och tränar och inte ger upp.
  Härliga bilder på en härlig kille.
  Ha det fint.
  Varm kram till dig.

  1. Så länge Poppen tycker det är roligt och han finner stimulans i spelat så rullar bollen in på green , kanske behövs en put till 🙂
   Vi får se!
   Kram till Gotland!

  1. Ska hälsa honom det!
   Han spelar nog så länge han har har lust och glädjen i det , så vi får se 🙂

 5. Det ska böjas i tid, helt klart. Å Pontus är ett utmärkt exempel på det. Perfekt bidrag till temat. Pontus är ju sååååå söt på första bilden.

 6. Vilken härlig tolkning! Och det bästa är ju att Pontus tycker att det är roligt att spela. Hantera golfklubbor kan han verkligen. Kul att intresset har bestått genom åren. Fantastiskt att vinna tävlingen på Gran Canaria i så unga år och att ha roligt under tiden.
  Stor kram

 7. Wow Tove, där kom ju den klubban jag inte hittade i mitt bildarkiv! Och inte hittade jag någon golfmästare heller, vilket du har gjort. Himla snygg outfit där! Tänk, den pojken har säkert sin framtid klar och föräldrarna kanske blir försörjda på kuppen, dom är rätt bra betalda golfproffsen, ”ler”…

  1. Jo den klubban var nära till hands 😊
   Vem vet vad som händer i framtiden, han spelar så länge det kul och han utvecklas.
   Må så gott Paula!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *