Bilden

VAD SER DU?

Rensar i bildarkivet i datorn. Datorn får fnatt, uppdateras utan min medverkan, jag byter telefon och vips så har mina bilder flyttat sig än hit än dit, jag har fler gömmor än jag trodde och nytagna bilder hamnar bland gamla. Jag vill lägga i nya mappar, namnge och många ska helt enkelt raderas. Det där med nya mappar är ju intressant för de går sin egen väg de också tydligen. Nu ska jag ta en dusch och låta datorn vila sig hela dagen.

8 reaktioner till “Bilden”

 1. Jag hann och se mycket här innan jag fastnade för en sak. Först blev det pulled pork…det ser ofta så ”trasigt” ut när det är tillagat, sen blev det en vante som håller vissna, söndriga löv innan jag fastnade för mitten av en amaryllis. Vad i all världen är det egentligen? Kram

 2. Vilken kul dator du har ! Passar dig tror jag 😉 .
  Någon gång har du plockat hasselnötter tror jag, med yllevantarna på? Så ser det ut tycker jag.
  Vila väl, både du och datorn!
  Här ska också tas en dusch, vi har varit till skogs och plockat svamp igen. <3

  1. Datorn får sig en fingervisning (du vet) 🙂
   Skrattar åt mig och jag skrattar med efter en stund … din gisssning är verkligen härlig – en knäckt nöt alltså tänker jag med tanke på nöten inlägget 🙂
   <3

 3. Ja, inte såg jag att det var höst i amaryllisen. Däremot påminde bilden mig om svampar. Men å andra sidan växer de ju sällan på något rött.
  Lycka till nu med att omorganisera och radera bilder. Ett digert jobb.
  Stor kram från Krakow.

  1. Så kul med olika seende 🙂 Svampar kan det ju vara också 🙂 Omorganiseringen diger pågår … hm …
   Stor kram till Krakow!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *